GO BACK
    TO MENU

    HTC - Nieuwegein

    Het Horeca en Toerisme college in Nieuwegein heeft een totaal nieuwe look gekregen.

    Gastvrij

    Na een ingrijpende verbouwing is het Horeca en Toerisme college van ROC midden Nederland in Nieuwegein officieel geopend.

    Het school gebouw hebben we totaal gerenoveerd en voorzien van een deel nieuwbouw. Hierdoor kunnen studenten en professionals uit de hospitalitybranche nog beter worden opgeleid.

    Trots

    Met state-of-the-art faciliteiten als drie nieuwe keukens, een reis-inspiratieruimte, een brood bar, een coffee bar, vergaderruimtes, een leerrestaurant en een evenementenbureau is het college helemaal klaar voor de toekomst. Grenzeloos Gastvrij en ontmoeting staat hierbij centraal. Ontmoeting tussen studenten, docenten, bedrijven en gasten van het restaurant en de vergaderfaciliteiten. Suzanne Staal, directeur: “Ik ben ongelofelijk trots op onze nieuwe school. Voor onze studenten, docenten, medewerkers en het bedrijfsleven is dit een geweldige omgeving om opgeleid te worden en te werken. Ik dank iedereen die heeft meegewerkt om dit te realiseren vanuit de grond van mijn hart”.

    Eigentijds

    Met het nieuwe gebouw is het Horeca & Toerisme College helemaal klaar voor de toekomst en speelt het in op de laatste trends, ontwikkelingen en innovaties in de branche. In het nieuwe leerrestaurant, het interne leerwerkbedrijf, een International Office en de koffiebar kunnen studenten in een vertrouwde omgeving kennis en ervaring opdoen. Ook een eigentijdse foodtruck, moderne vergaderfaciliteiten, drie keukens en een reisinspiratieruimte hebben een prominente plek in de dienstverlening.

    Ontwerp